Wettelijk verplicht, goed verzorgd

Periodieke keuring

Elke anderhalf jaar moet u uw lift(en) laten keuren. De inspecteurs van het Liftinstituut keuren objectief en onafhankelijk.

Als gebouweigenaar of -beheerder heeft u er alle belang bij dat uw liften onafhankelijk en binnen de wettelijke termijn worden gekeurd. Tegelijkertijd wilt u er ook zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt zijn. Liftinstituut helpt u met de VIP-keuring. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar de keuringen van uw liften.

UW LIFT ALTIJD OP TIJD GEKEURD – MÉT ONDERHOUDSCHECK

We keuren uw liften niet alleen deskundig en onafhankelijk, we zorgen ook voor assistentie en doen – als u dat wenst – bovenop de keuring nog een aanvullende onderhoudscheck. Zo weet u zeker dat de keuringen op tijd plaatsvinden, en heeft u inzicht in de prestaties van uw onderhoudsfirma. (Bekijk een voorbeeldrapportage.) U krijgt ook toegang tot MijnLiftinstituut.nl. Daar vindt u de gegevens van al uw liften en de keuringen op een rij.Beschikt u over veel liften en wilt u een benchmark laten uitvoeren die uw VIP-resultaten vergelijkt met die van andere bedrijven? Ook dat kan. Bekijk de voorbeeldrapportage van een VIP-onderhoudscheck met benchmark.

MAKKELIJK OVERSTAPPEN NAAR DE VIP-LIFTKEURING

Wilt u gebruikmaken van de VIP-liftkeuring, maar regelt de onderhoudsfirma momenteel de keuringen en/of de assistentie erbij voor u? Liftinstituut helpt u graag bij uw overstap. En het verrassende: de VIP-keuring pakt ook nog eens voordeliger uit.

KIES VOOR GEMAK EN ZEKERHEID BIJ DE LIFTKEURING: VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u toe aan minder zorg en meer gemak rondom de liftkeuringen? Wilt u de absolute zekerheid dat uw liften deskundig, onafhankelijk en altijd op tijd worden gekeurd? En wilt u profiteren van minder kosten en de meerwaarde van een gratis aanvullende onderhoudscheck? Neem vandaag nog contact op met onze afdeling Verkoop Binnendienst via 020 – 435 06 06. Mailen kan ook: verkoopbinnendienst@liftinstituut.nl. Met uw informatie stellen we een aanbieding voor u op en helpen we u bij een eventuele overstap.

DE KEURINGSOVEREENKOMST: CONTINUÏTEIT IN VEILIGHEID

U kunt de jaarlijks terugkerende zorg over de periodieke keuringen van uw liften eenvoudig uitbesteden aan het Liftinstituut. Met een keuringsovereenkomst op maat leggen we eenmalig alle afspraken rond de keuringen vast, waarna u er geen omkijken meer naar heeft. Handig, verstandig en zonder risico, want:

  • Het Liftinstituut zorgt ervoor dat de nieuwe keuring voor de vervaldatum van uw certificaat wordt ingepland.
  • Het Liftinstituut maakt namens u de nodige afspraken rond de assistentie bij de keuring met uw onderhoudsfirma.
  • Het Liftinstituut geeft u via helpdesk, internet en Liftinstituut Magazine antwoord op al uw vragen rond de keuringen en houdt u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • Goed om te weten: opzeggen is altijd eenvoudig mogelijk.