Gebouw totaal

Omdat de veiligheid van de personen die in uw gebouwen wonen en/of werken, verder gaat dan alleen de installaties, helpt het Liftinstituut u graag met de totale gebouwveiligheid. We zijn bijvoorbeeld ook thuis in brandveiligheid en in veilig werken op hoogte. Een greep uit onze dienstverlening:

Glazenwassers, huismeesters, koelmachinemonteurs, dakdekkers, schilders, eigen medewerkers – hoe weet u voor honderd procent zeker dat het dak voor iederéén arboveilig is? Het Liftinstituut heeft het antwoord op deze vraag: het certificaat Dak Arbo Veilig (DAV), het eerste officieel erkende en objectieve bewijs van dakveiligheid in Nederland.

Certificaat Veilige Glasbewassing

Kunnen glazenwassers uw gebouw veilig bewassen? Met het certificaat Veilige Glasbewassing vult u uw zorgplicht concreet in.

Veiligheidskeuring hoogwerker

Bij werken op hoogte is een veilige hoogwerker een vereiste. Toon de veiligheid aan met een Liftinstituut-certificaat.

Quickscan Brandveiligheid

De Quick Scan Brandveiligheid van Liftinstituut zorgt ervoor dat u snel een indruk krijgt van de brandveiligheid van uw gebouw. U kunt dan zonodig direct eventuele maatregelen nemen. Daarmee geeft u een goede invulling aan uw zorgplicht als gebouweigenaar of -beheerder.

Neem contact op met mij

Ons DNA bestaat sinds 1933 uit kennis en kunde in liftveiligheid. Niemand kan dit evenaren

- Richard Vos, Manager Sales