Hijs- en hefwerktuigen

Omdat de naam van uw bedrijf zo goed is als de veiligheid van uw hijs- en hefwerktuigen, wilt u natuurlijk geen onnodige veiligheids- en kwaliteitrisico's nemen. Met het Liftinstituut kiest u voor zekerheid. Graag certificeren wij ook uw magazijnbedieningsapparatuur, theaterinstallaties, garagehefbruggen, perssystemen voor vuilniswagens en elektrisch aangedreven takels. Goed om te weten: als Europa's eerste Notified Body zitten we vooraan bij wet- en normoverleggen. Zo weet u zeker dat we in onze certificeringstrajecten altijd uitgaan van de meest actuele wet- en regelgeving.

Als het gaat om de typekeuring van uw veiligheidscomponent(en) bent u bij het Liftinstituut aan het juiste adres. Vanwege onze ruime ervaring en expertise in veiligheidscomponenten kiezen steeds meer fabrikanten - nationaal en internationaal - bewust voor EG-typecertificatie via het Liftinstituut.

Typekeuringen/ productcertificatie

Zo veilig zijn uw producten! Met een Liftinstituut-certificaat maakt u de veiligheid in één keer herkenbaar en aantoonbaar.

Neem contact op met mij

Ons DNA bestaat sinds 1933 uit kennis en kunde in liftveiligheid. Niemand kan dit evenaren

- Richard Vos, Manager Sales