Personenliften

Omdat de naam van uw bedrijf zo goed is als de veiligheid van uw liften of de kwaliteit van uw dienstverlening, wilt u natuurlijk geen onnodige veiligheids- en kwaliteitrisico's nemen. Met het Liftinstituut kiest u voor zekerheid. Wij ondersteunen u met een breed pakket aan certificeringen, controles en keuringen. Altijd gebaseerd op de laatste wet- en regelgeving en ontwikkeld vanuit een jarenlange ervaring en verregaande expertise. Het Liftinstituut keurt, certificeert of controleert behalve personenliften ook goederenliften, bouwliften voor personen- en goederenvervoer, goederenheffers, kleingoederenliften, invalidenliften en hefplateaus voor personenvervoer. Ook verzorgen we graag de certificering van uw veiligheidscomponenten.

Als het gaat om de typekeuring van uw veiligheidscomponent(en) bent u bij het Liftinstituut aan het juiste adres. Vanwege onze ruime ervaring en expertise in veiligheidscomponenten kiezen steeds meer fabrikanten - nationaal en internationaal - bewust voor EG-typecertificatie via het Liftinstituut.

Typekeuringen/ productcertificatie

Zo veilig zijn uw producten! Met een Liftinstituut-certificaat maakt u de veiligheid in één keer herkenbaar en aantoonbaar.

Onderhoudscheck

Zo geeft u uw klanten een objectief beeld van uw onderhoudsinspanningen aan lift of hangsteiger.

Energie Prestatie Certificaat

Energielabel A, B, C of...? Het Energie Prestatie Certificaat geeft zekerheid over het energieverbruik van de lift.

Modificatiekeuring

Heeft u onderdelen van een lift of andere installatie vervangen? Laat de gemodificeerde onderdelen keuren door het Liftinstituut.

Neem contact op met mij

Ons DNA bestaat sinds 1933 uit kennis en kunde in liftveiligheid. Niemand kan dit evenaren

- Richard Vos, Manager Sales