Liftinstituut

Toonaangevend in veiligheid

Liftinstituut is de toonaangevende keuringsinstantie, gespecialiseerd in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties, hoogwerkers en andere installaties voor verticaal transport. Jaarlijks keuren wij duizenden installaties voor gebouweigenaren en -beheerders. Ook zorgen we er via certificering voor dat tientallen fabrikanten wereldwijd een nieuw of aangepast product of onderdeel veilig in de markt kunnen zetten.

Door niet alleen te keuren en te certificeren maar juist ook kennis te delen middels seminars en onze opleidingen, vormen we de verbindende schakel in veiligheid. Voor vele nationale en internationale overheden en koepelorganisaties zijn we dé gesprekspartner over veiligheid. Daar profiteert u als klant ook van.

Wij zijn:

Objectief & onafhankelijk

Omdat veiligheid en commerciële belangen kunnen botsen, kiest Liftinstituut voor absolute onafhankelijkheid. We zijn geen aandeelhoudersgedreven organisatie.

Geaccrediteerd

Liftinstituut opereert onder accreditatie van de Raad voor Accreditatie. Uw borg voor een hoogwaardige kwaliteit. Zien waar wij voor geaccrediteerd zijn? Bekijk onze accreditaties voor inspecties en productcertificatie

Experts

Verticaal transportinstallaties zoals o.a. liften en roltrappen vragen om expertise. Dit hebben wij in huis door de hoog geschoolde specialisten die wij in dienst hebben die gefocust zijn op veiligheid.

Een prettige werkomgeving

Liftinstituut is een internationaal vooraanstaand speler op het gebied van technische veiligheid. Naast inspecties van liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties bieden we een uitgebreid dienstenpakket variërend van training tot certificatie van producten. Doel van onze dienstverlening is het borgen van veiligheid. Waarbij we de belangen van alle betrokkenen in ogenschouw nemen.

Het liftinstituut heeft de volgende vacatures: