VvE Belang voorlichtingsbijeenkomst en informatiemarkt Den Haag

In het najaar van 2017 organiseert VvE Belang weer verschillende regionale voorlichtingsbijeenkomsten voor VvE's en appartementseigenaren verspreid over het land. Liftinstituut is hier kennispartner met presentaties en een stand speciaal gericht op VvE's.
Wanneer: 
donderdag, 30 november 2017 (Hele dag)
Waar: 
Louwman Museum - Den Haag

Onmisbaar voor VvE's
Jaarlijks organiseert VvE Belang voorlichtingsbijeenkomsten voor Verenigingen van Eigenaren. Onmisbaar voor VvE’s die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op VvE-gebied. Naast een interessant lezingenprogramma is er ook een informatiemarkt waar leveranciers producten en diensten voor VvE’s tonen.

Liftinstituut is traditiegetrouw op elke voorlichtingsbijeenkomst. Op de stand van Liftinstituut kunt u elke liftvraag stellen en kennis nemen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van liftkeuringen. Bijvoorbeeld over de VIP-keuring waarbij Liftinstituut naast de reguliere liftkeuring zonder extra kosten een onderhoudscheck uitvoert. Voor trouwe klanten lopen we namelijk graag een stapje harder.

>> Kijk voor het programma en meer informatie over de VvE Belang voorlichtingsbijeenkomsten op: www.vvebelang.nl/voorlichting/informatiebijeenkomsten-2017