Kone introduceert NanoSpace

Kone, wereldwijde actieve speler in de lift en roltrap -industrie , onthulde recent hun nieuwste innovatie in de lift moderniseringstechnologie, de KONE Nanospace. Ontwikkeld voor de situatie waar een oude lift moet wordt vervangen door een moderne nieuwe.
19-02-2014

De nieuwe Kone NanoSpace kan een oude lift vervangen in slechts twee weken in situaties waar dit tot op heden veel langer zou duren aldus Kone. Daarbij geeft Kone aan dat de NanoSpace de beschikbare ruimte maximaal benut, een hoog comfort biedt en een uitstekende eco-efficiëntie. De Nanospace zal in de loop van 2014 leverbaar zijn. Meer info vind u in de komende Liftinstituut Magazine.

links: De Kone NanoSpace. Met name ontwikkeld voor de vervangingsmarkt in zuid Europa en Azië. En voor situaties waarbij volledige vervanging snel moet kunnen plaatsvinden.

 

Certificering door het Liftinstituut

Het Liftinstituut tekende voor de EG typecertificering van de complete NanoSpace. Daarnaast werd EG-type-certificering verzorgd voor de alternatieve voorziening bij onvoldoende fysieke vrije ruimte. Ook werd een type-certificaat afgegeven voor UCM (unexpected car movement). De beveiliging tegen het ongewenst vertrekken van de lift voor de verdieping met geopende deuren.

Hieronder een promotiefimpje dat ook heel goed de technische details weergeeft.