Liftinstituut verzorgt workshops 'Uw lift onder controle' tijdens gratis voorlichtingsdagen VvE belang.

Gratis workshop liftbeheer door Liftinstituut tijdens voorlichtingsdagen VvE Belang. Ook dit jaar organiseert VvE Belang voorlichtingsdagen die gratis toegankelijk zijn voor VvE’s. De voorlichtingsdagen vinden plaats op 28 oktober in Apeldoorn, op 6 november in Eindhoven, op 11 november in Utrecht en op 27 november in Rotterdam.
16-05-2014

Programma

Tijdens de bijeenkomsten wordt u geïnformeerd over voor VvE’s belangrijke zaken zoals:

  • Communicatie of miscommunicatie. Hoe communiceert úw VvE?
  • Het contracteren van onderhoud. Keuzes en risico's.
  • Basisregels van het appartementsrecht.

Voor koffie, thee en een broodje wordt tussen de middag gezorgd.

Miniworkshop: uw lift onder controle

Het Liftinstituut verzorgt 's middags om 15.30 de workshop ‘Uw lift onder controle’ aan. We praten u bij over alles wat u moet weten over een lift om contracten af te kunnen sluiten.

  • Werking en veiligheid liften. In eenvoudige bewoordingen leggen we u uit wat u technisch van een lift moet weten om een goede gesprekspartner te zijn voor uw liftonderhoudsbedrijf of -adviseur
  • Contracten voor liftonderhoud, liftrenovatie en liftkeuring. Welke soorten contracten zijn er en welke is het beste voor uw VvE?

Stel gerust uw vragen 
Tijdens de workshop is er gelegenheid om te reageren en om die vragen te stellen die interessant zijn voor alle aanwezigen. Een antwoord op uw VvE-specifieke vraag geven we u graag bij de Liftinstituut-stand op de informatiemarkt.

 

Bezoek de Liftinstituut-stand voor een mooie attentie
Uw bezoek aan de Liftinstituut-stand is de moeite waard. Bij onze stand op de informatiemarkt ligt namelijk een aardige attentie voor u klaar.

Gratis deelnemen? Meer weten?
Meer informatie zoals locaties en data vindt u op www.vvebelang.nl  Hier kunt u zich ook aanmelden voor gratis deelname.