Nu: E-learning ‘Veilig werken op daken’

Regelmatig moeten onderhoudsmedewerkers op daken zijn. Omdat zij meestal alleen via het dak de airco’s, zonnepanelen, koelmachines, reclame-uitingen en ventilatoren etc. kunnen bereiken. Dat geldt ook voor glazenwassers, op weg naar bijvoorbeeld zonnepanelen of gevelonderhoudsinstallaties. Steeds vaker stellen al deze mensen zichzelf de vragen:

 - Is de toegangsweg naar het dak veilig?

- Kan ik dit dak wel veilig betreden?

- Kan ik de tegelpaden veilig als looppad gebruiken?

- Moet ik gebruik maken van persoonlijke beschermingsmiddelen?

- Wat als ik onwel wordt of toch over de dakrand val?

 

De Liftinstituut training ‘veilig werken op daken’ geeft u duidelijk antwoord op al uw vragen en legt u stap voor stap uit wanneer u bijvoorbeeld veilig het dak kunt betreden en hoe u persoonlijke beschermingsmiddelen kunt gebruiken.  Maar de training leert u ook wanneer u, in het belang van uw eigen veiligheid, rechtsomkeer moet maken.

 

E-learning

De training is via E-learning te volgen op het moment dat u het beste uitkomt. En heel overzichtelijk met veel afbeeldingen en instructiefilmpjes. Beantwoordt u de vragen goed, dan mag u door. Zo niet dan wordt u nog even langs wat extra lesstof gevoerd.

Blijkt uit uw antwoorden dat u de lesstof beheerst dan ben u ‘geslaagd’ en ontvangt u een deelnamecertificaat. Dit is voor u en voor u opdrachtgever het bewijs dat u weet wat u te doen staat als u het dak op gaat. Zodat u ’s avonds weer veilig thuis komt.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Bel 020 435 06 06 of kijk op www.liftinstituut.nl