Een Liftinstituut-keuring als onlosmakelijk onderdeel van veiligheidsbeleid

Roltrapkeuring

Zekerheid over veiligheid: laat uw roltrap, rolpad of hellingbaan jaarlijks certificeren door de inspecteurs van Liftinstituut.

Steeds vaker worden roltrappen, rolpaden en hellingbanen ingezet om grote aantallen personen te verplaatsen. Hoewel de passagiers voornamelijk het gebruiksgemak ervaren, is de veiligheid van deze installaties voor hen net zo belangrijk. Daarom laten steeds meer eigenaren en beheerders hun roltrappen, rolpaden en hellingbanen jaarlijks certificeren door Liftinstituut.

KEURING ROLTRAP ONDERSTREEPT UW VERANTWOORDELIJKHEID VOOR VEILIGHEID:

Laat ook uw roltrap, rolpad of hellingbaan keuren door het Liftinstituut. Niet alleen omdat het een onlosmakelijk onderdeel is van goed veiligheidsbeleid – of vanwege de plaatselijke keuringsplicht – maar vooral ook omdat u ermee aangeeft dat u uw verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de gebruiker uiterst serieus. Bovendien voorkomt u calamiteiten en de daarmee samenhangende negatieve publiciteit en financiële risico’s.

MEER INFORMATIE OVER DE KEURING VOOR ROLTRAP, ROLPAD OF HELLINGBAAN

Wilt u een keuring voor uw  roltrap, rolpad of hellingbaan bij Liftinstituut aanvragen? Of wilt u eerst meer informatie of een offerte?

EEN OBJECTIEVE BLIK

Ervaren inspecteurs verrichten de keuringen op basis van Europese (veiligheids)eisen, die in Nederland zijn geïmplementeerd in het Warenwetbesluit machines. Van de keuring ontvangt u een schriftelijke rapportage. Bij goedkeuring geven we een certificaat af en brengt de inspecteur het Liftinstituut-keurmerk aan.