Zo maakt u de veiligheid van uw hoogwerker aantoonbaar

Hoogwerker

Bij werken op hoogte is een veilige hoogwerker een vereiste. Toon de veiligheid aan met een Liftinstituut-certificaat.

Werken op hoogte vraagt om een efficiënt hulpmiddel. Monteurs, bouwvakkers, elektriciens, schilders en glazenwassers maken daarom graag gebruik van een hoogwerker. Ze gaan ervan uit dat ze een veilige machine tot hun beschikking hebben. In de regel is dat gelukkig ook zo: steeds meer eigenaren en verhuurders van hoogwerkers nemen hun verantwoordelijkheid voor veiligheid en laten hun hoogwerkers keuren door Liftinstituut.

KEURING VAN UW HOOGWERKER CONFORM VEILIGHEIDSEISEN

Liftinstituut certificeert vele hoogwerkers. Ons certificaat is voor de gebruiker de garantie dat ze aan de geldende veiligheidseisen voldoen. Voor u is het Liftinstituut-certificaat is het bewijs dat u alles in het werk heeft gesteld om te zorgen voor veilige hoogwerkers. Zo voorkomt u calamiteiten, evenals veel leed, negatieve publiciteit en grote financiële risico’s.

MEER INFORMATIE OVER DE KEURING VAN UW HOOGWERKER

Wilt u een veiligheidskeuring voor uw hoogwerker bij Liftinstituut aanvragen? Of wilt u eerst meer informatie of een offerte?

Bel 020 – 435 06 06.
Stuur een e-mail naar info@liftinstituut.nl
Neem contact met ons op via het contactformulier.

EEN OBJECTIEVE BLIK

Liftinstituut keurt en certificeert uw hoogwerker op basis van de geldende veiligheidseisen. Na de keuring ontvangt u een schriftelijke rapportage. Bij goedkeuring geeft de Liftinstituut-inspecteur een certificaat af en brengt hij een keurmerk aan.