Alles rond de liftkeuring in één keer goed geregeld

VIP, volledige inspectie pakket

Met de VIP-liftkeuring (VIP staat voor Volledig Inspectie Pakket) besteedt u de zorg rond de periodieke liftkeuring geheel uit aan Liftinstituut. De onafhankelijke keuring vindt altijd op tijd plaats, omdat we zelf zorgen voor assistentie en niet afhankelijk zijn van bijvoorbeeld het onderhoudsbedrijf. Dat scheelt u in de kosten. Ook handig: met VIP verzorgt Liftinstituut een gratis onderhoudscheck voor u. Zo heeft u inzicht in de prestaties van uw onderhoudsbedrijf.

Als gebouweigenaar of -beheerder heeft u er alle belang bij dat uw liften onafhankelijk en binnen de wettelijke termijn worden gekeurd. Tegelijkertijd wilt u er ook zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt zijn. Liftinstituut helpt u met de VIP-keuring. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar de keuringen van uw liften.

UW LIFT ALTIJD OP TIJD GEKEURD – MÉT ONDERHOUDSCHECK

We keuren uw liften niet alleen deskundig en onafhankelijk, we zorgen ook voor assistentie en doen – als u dat wenst – bovenop de keuring nog een aanvullende onderhoudscheck. Zo weet u zeker dat de keuringen op tijd plaatsvinden, en heeft u inzicht in de prestaties van uw onderhoudsfirma. (Bekijk een voorbeeldrapportage.) U krijgt ook toegang tot MijnLiftinstituut.nl. Daar vindt u de gegevens van al uw liften en de keuringen op een rij.

Beschikt u over veel liften en wilt u een benchmark laten uitvoeren die uw VIP-resultaten vergelijkt met die van andere bedrijven? Ook dat kan. Bekijk de voorbeeldrapportage van een VIP-onderhoudscheck met benchmark.

MAKKELIJK OVERSTAPPEN NAAR DE VIP-LIFTKEURING

Wilt u gebruikmaken van de VIP-liftkeuring, maar regelt de onderhoudsfirma momenteel de keuringen en/of de assistentie erbij voor u? Liftinstituut helpt u graag bij uw overstap. En het verrassende: de VIP-keuring pakt ook nog eens voordeliger uit.

KIES VOOR GEMAK EN ZEKERHEID BIJ DE LIFTKEURING: VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bent u toe aan minder zorg en meer gemak rondom de liftkeuringen? Wilt u de absolute zekerheid dat uw liften deskundig, onafhankelijk en altijd op tijd worden gekeurd? En wilt u profiteren van minder kosten en de meerwaarde van een gratis aanvullende onderhoudscheck? Neem vandaag nog contact op met onze afdeling Verkoop Binnendienst via 020 – 435 06 06. Mailen kan ook: verkoopbinnendienst@liftinstituut.nl. Met uw informatie stellen we een aanbieding voor u op en helpen we u bij een eventuele overstap.

>> Ook voor Verenigingen van Eigenaren is de VIP-keuring een aantrekkelijke optie. De presentatie hieronder legt uit wat Liftinstituut voor uw VvE kan betekenen.

DE KEURINGSOVEREENKOMST: CONTINUÏTEIT IN VEILIGHEID

1. DE ZEKERHEID VAN EEN ONAFHANKELIJKE EN DESKUNDIGE LIFTKEURING
Een groeiend aantal gebouweigenaren en -beheerders in Nederland is zich bewust van de noodzaak van een objectieve en deskundige liftkeuring. Tegelijkertijd zoeken zij steeds vaker naar mogelijkheden om de zorg rondom het keuringstraject aan één partij uit te besteden. Als voorvechter van een absoluut onafhankelijke liftkeuring komt Liftinstituut u helemaal tegemoet. Met de VIP-keuring ontzorgen wij u in heel het keuringsproces: u ervaart het gemak van uitbesteden en weet zeker dat uw liften 100 % onafhankelijk worden gekeurd. En uiteraard zeer deskundig.

2. DE ZEKERHEID VAN EEN OP TIJD GEKEURDE LIFT
Kiest u voor de VIP-keuring, dan zorgt Liftinstituut zelf voor deskundige assistentie. Daarmee voorkomen we afzeggingen en weet u zeker dat uw liften altijd op tijd worden gekeurd. Dus niet te vroeg, maar ook niet te laat. Afzeggingen bezorgen u veel overlast. En het vraagt van ons tijd en energie om iedereen te informeren en alles opnieuw in te plannen. Dat voorkomen we met de VIP-aanpak. En dat is meteen een belangrijke reden waarom Liftinstituut u de VIP-keuring zo voordelig kan aanbieden.

3. DE ZEKERHEID VAN EEN EXTRA ONDERHOUDSCHECK
Liftinstituut zet graag een stap extra voor u. Daarom bieden we u bij de VIP-keuring optioneel een extra onderhoudscheck aan. Na afloop van de wettelijke verplichte keuring neemt de inspecteur tal van technische onderhoudspunten onder de loep. Met zijn bevindingen in de hand bent u beter in staat de prestaties van uw onderhoudsfirma te beoordelen. Bovendien toont u ermee aan dat u uw zorgplicht als gebouwbeheerder of -eigenaar absoluut serieus neemt. Goed om te weten: voor deze onderhoudscheck betaalt u niets extra.