Passie voor veiligheid

Een wereld waarin iedereen liften en roltrappen zorgeloos en veilig kan gebruiken. Sinds 1933 maken we ons daar hard voor bij Liftinstituut. Vanuit onze passie voor techniek en veiligheid delen we onze kennis en ervaring met de wereld om ons heen. Dat doen we in de eerste plaats met veiligheidskeuringen en certificatietrajecten. Jaarlijks helpen we tienduizenden gebouweigenaren, -beheerders en producenten aan hét ultieme bewijs dat hun installatie veilig is: het zilverkleurige Liftinstituut-keurmerk. Maar we delen onze kennis ook via trainingen en voorlichting, met veiligheidscampagnes, bij het opzetten van keuringsregimes en in normcommissies.

Als het om onafhankelijkheid en deskundigheid gaat, zijn we de meest gewaardeerde keuringsinstantie. We zijn oprecht en eerlijk in ons oordeel. Daar kan niemand aan tornen. Die absolute betrouwbaarheid trekken we graag door in onze organisatie. Want klanten moeten op ons kunnen rekenen. Daarom vernieuwen we met innovatieve diensten waarbij we hen veel gedoe en geregel uit handen nemen. Van inspecteur tot administrateur, van directeur tot planner stellen we ons klantgericht op en komen we onze beloftes na.

Alleen zo maken we voor onze klanten de investering in het A-merk Liftinstituut meer dan de moeite waard. Alleen zo kunnen we samen met alle 200 medewerkers elke dag blijven bouwen aan onze droom: een wereld waarin alle liften en roltrappen veilig zijn.

 

Wij zijn:

 • OBJECTIEF & ONAFHANKELIJK

  OBJECTIEF & ONAFHANKELIJK

  Omdat veiligheid en commerciële belangen kunnen botsen, kiest Liftinstituut voor absolute onafhankelijkheid. We zijn geen aandeelhoudersgedreven organisatie.

 • GEACCREDITEERD

  GEACCREDITEERD

  Liftinstituut is geaccrediteerd voor inspectie- en productcertificatie-activiteiten. De beide, bij de verleende accreditatie behorende, scopes (I 154  (voor inspectie) en C 067  (voor productcertificatie)) vermelden voor welke activiteiten Liftinstituut geaccrediteerd is.
  Zien waar wij voor geaccrediteerd zijn? Bekijk onze accreditaties.

 • EXPERTS

  EXPERTS

  Verticaal transportinstallaties zoals o.a. liften en roltrappen vragen om expertise. Dit hebben wij in huis door de hoog geschoolde specialisten die wij in dienst hebben die gefocust zijn op veiligheid.

 

 • EEN PRETTIGE WERKOMGEVING

  Liftinstituut is een internationaal vooraanstaand speler op het gebied van technische veiligheid. Naast inspecties van liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties bieden we een uitgebreid dienstenpakket variërend van training tot certificatie van producten. Doel van onze dienstverlening is het borgen van veiligheid. Waarbij we de belangen van alle betrokkenen in ogenschouw nemen.