Hoe kunnen we je verder helpen?

De lespakketten van Liftinstituut zijn met zorg ontwikkeld en samengesteld. Toch kan het voorkomen dat je een vraag hebt of ergens tegenaanloopt. We helpen je graag. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet bij? Vul het formulier onderaan deze pagina in en je krijgt bijna altijd binnen 24 uur antwoord. Omdat het een geheel kosteloos lespakket is, kunnen wij helaas geen telefonische ondersteuning bieden.

De meest gestelde vragen

Hoe krijg ik de 360 graden zoekplaat van mijn smartphone op het digibord?
In het doosje van het lespakket zit een kaartje met daarop een URL (webadres). Als je dit webadres exact overtypt in de browser op de pc/laptop die hoort bij je Digibord, dan krijg je de online omgeving (inclusief 360 graden zoekplaat) te zien.

De online omgeving laadt niet op mijn computer (laptop). Op mijn computer thuis doet hij het wel.
Het pakket maakt gebruikt van de nieuwste technieken. Daarom zijn we ook uitgegaan van de nieuwste versie van besturingssystemen zoals Windows 10, OS-X, iOS en Android. Het online blog werkt het beste als je kiest voor de nieuwste versie van Google Chrome als browser. Ondervind je dan nog problemen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier en vermeld daarbij: het besturingssysteem (welke versie van Windows/OS-X?); het webadres dat op de ansichtkaart staat (de blogcode); de naam van je browser en de versie; merk/model en indien beschikbaar bouwjaar van je pc of laptop.

STEL JOUW VRAAG HIER