Woningstichting Patrimonium opnieuw winnaar Liftinstituut Safety Award

6 april 2017

Op 14 maart reikte Liftinstituut de Safety Award 2016 voor eigenaren/beheerders uit. Christelijke Woningstichting Patrimonium in Groningen was opnieuw de winnaar. Ludo Kobes nam de award in ontvangst.

Om kans te maken op de Safety Award dienen eigenaren en beheerders minimaal honderd liftinstallaties te laten keuren door Liftinstituut. Bij de selectie van de winnaar zijn er drie aspecten die meetellen: het aantal afgekeurde liftinstallaties, het aantal keuringsrapporten met opmerkingen en het aantal goedkeuringen zonder opmerkingen. Jan Tjeerd Oostra, accountmanager bij Liftinstituut voor Noord-Nederland, reikte de prijs uit: “Het hoogste percentage aan goedgekeurde liften zonder opmerkingen gaf de doorslag. Patrimonium is opnieuw de winnaar. Echt een prestatie!”

Over Patrimonium

Sinds 1914 zet Patrimonium zich in voor volkshuisvesting in de gemeente Groningen. Patrimonium beheert circa 6.700 woningen. De complexen tellen in totaal 145 liftinstallaties. Patrimonium biedt, vanuit haar christelijke identiteit, passend onderdak aan eenieder die daartoe zelf niet in staat is, met voor hen betaalbare en van goede kwaliteit zijnde woningen, afgestemd op hun wensen.

Op de foto: Ludo Kobes (rechts) neemt de Liftinstituut Safety Award 2016 in ontvangst van accountmanager Jan Tjeerd Oostra van Liftinstituut. Kobes: “Hij krijgt een mooi plekje, naast de andere twee awards.”