Liftinstituut Solutions organiseert International Elevator & Escalator Symposium

In samenwerking met Elevator World Inc. organiseert Liftinstituut Solutions, het International Elevator & Escalator Symposium 2018. Het event vindt plaats op 15 en 16 november in Istanbul.

Het symposium is bedoeld voor alle professionals uit de liften- en roltrappenindustrie, architecten en ontwikkelaars. Gedurende twee dagen worden zij volledig bijgepraat over de laatste stand van zaken op het gebied van veiligheid en nieuwe technologieën binnen het verticaal transport. De presentaties worden verzorgd door een keur aan internationale experts. Naast een platform voor nieuwe technologie vormt het symposium ook de plek voor vakontmoetingen. Tijdens de informatiebeurs, waar bedrijven hun nieuwste projecten en producten tonen, is er alle gelegenheid om bij te praten met collega’s uit het vak.

Inhoudelijk interessant

Als onafhankelijke kennisorganisatie met een brede technische en veiligheidskennis is Liftinstituut Solutions nauw betrokken bij de samenstelling van het symposiumprogramma. Geïnteresseerde professionals vinden meer informatie op www.elevatorsymposium.org.