Quickscan Brandveiligheid

Gebouwen voldoen bij oplevering vaak aan de brandveiligheidseisen uit het Bouwbesluit. Maar is dat na jaren nog steeds zo? Leveren tussentijdse aanpassingen mogelijk brandveiligheidsrisico’s op? Met de Quickscan Brandveiligheid van Liftinstituut krijgt u een globale indruk, zodat u zo nodig direct maatregelen kunt nemen.

De voordelen van de quickscan brandveiligheid gebouwen

  • Een 100% objectief en onafhankelijk oordeel over de brandveiligheid volgens actuele brandveiligheidseisen
  • Quickscan met brede scope: controle brandcompartimenten, vluchtwegen en blusmiddelen
  • Helder rapport met bevindingen, tekortkomingen en verbeterpunten
  • Hét bewijs naar controlerende instanties dat u als gebouweigenaar of -beheerder zich inspant om de veiligheid van de gebouwgebruikers te waarborgen

Alle brandveiligheidsexpertise bij de hand

Voor de Quickscan Brandveiligheid werkt Liftinstituut nauw samen met Witlox Brandveiligheid, een gerenommeerd inspectie- en adviesbureau op het gebied van brandveiligheid. De brandveiligheidskennis van Witlox Brandveiligheid en de inspectie-ervaring van Liftinstituut zijn daarbij complementair.

Gebouwveiligheid? Kies voor de gecombineerde aanpak

De veiligheid van de personen die in uw gebouw(en) wonen en/of werken, gaat uiteraard verder dan alleen de brandveiligheid. Goed om te weten dat Liftinstituut u ook op andere veiligheidsterreinen ondersteunt: bekijk onze diensten voor het gehele gebouw.

Neem vandaag nog contact op met onze afdeling Customer Service via 020 – 435 06 06

Stuurt u liever een mail? Dat kan ook via: verkoopbinnendienst@­liftinstituut.nl.