Diensten

Als het gaat om veiligheid, wilt u niets aan het toeval overlaten. Daarom helpt het Liftinstituut u met de keuring of certificering van o.a. uw lift, roltrap, gevelonderhoudsinstallatie, hoogwerker of een ander verticaal transportmiddel.

Met het Liftinstituut certificaat maakt u als eigenaar, beheerder, fabrikant of onderhoudsbedrijf voor klanten en gebruikers aantoonbaar dat u de veiligheid uiterst serieus neemt. Bovendien heeft u bij calamiteiten altijd het bewijs in handen dat u alles in het werk stelt om de veiligheid te waarborgen. Zo beperkt u de aansprakelijkheidsrisico’s.

Eigenaar en beheerder

Laat uw lift, roltrap of gevelinstallatie deskundig en onafhankelijk keuren door de grootste liftkeurder van Nederland. Met het Liftinstituut-keurmerk toont u aan dat u alles in het werk stelt voor de veiligheid van de gebruiker. Tip: kies voor een VIP-liftkeuring, dan krijgt u gratis een extra onderhoudscheck.

Meer informatie

Fabrikant en onderhoudsbedrijf

Typekeuring of productcertificatie van een nieuw model lift of roltrap? Eindcontrole of eenheidskeuring na oplevering? Liftinstituut certificeert, inspecteert en keurt onder andere: liften, veiligheidscomponenten, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties.

Meer informatie