VIP-keuring: de alles in één liftkeuring

Besteed alle zorg rond de periodieke liftkeuring in één keer uit aan Liftinstituut met het Volledig Inspectie Pakket (VIP). Naast de periodieke onderhoudskeuring zorgen wij voor de assistentie. u kunt ook kiezen voor een aanvullende onderhoudscheck.

De voordelen van de VIP-keuring:

  • Slimme combinatie van periodieke liftkeuring + assistentie + onderhoudscheck
  • Alle zorgen rond de liftkeuring in één keer uitbesteed aan Liftinstituut
  • Nooit meer afzeggingen door assisterende partij, zoals het onderhoudsbedrijf, nooit meer opnieuw inplannen
  • Toegang tot mijnliftinstituut.nl: alle keuringen, rapporten, liftgegevens op een rij.
  • Kostenefficiënte keuze vergeleken met keuring, waarbij andere partij assisteert

Zo werkt de VIP-keuring

Ook benchmark mogelijk

Heeft u veel liften? En wilt u een benchmark die uw VIP-resultaten met die van andere bedrijven vergelijkt? Ook dat kan! Bekijk hier de voorbeeldbenchmark.

1. De zekerheid van een onafhankelijke en deskundige liftkeuring

Een groeiend aantal gebouweigenaren en -beheerders in Nederland is zich bewust van de noodzaak van een objectieve en deskundige liftkeuring. Tegelijkertijd zoeken zij steeds vaker naar mogelijkheden om de zorg rondom het keuringstraject aan één partij uit te besteden. Als voorvechter van een absoluut onafhankelijke liftkeuring komt Liftinstituut u helemaal tegemoet. Met de VIP-keuring ontzorgen wij u in heel het keuringsproces: u ervaart het gemak van uitbesteden en weet zeker dat uw liften 100 % onafhankelijk worden gekeurd. En uiteraard zeer deskundig.

2. De zekerheid van een op tijd gekeurde lift

Kiest u voor de VIP-keuring, dan zorgt Liftinstituut zelf voor deskundige assistentie. Daarmee voorkomen we afzeggingen en weet u zeker dat uw liften altijd op tijd worden gekeurd. Dus niet te vroeg, maar ook niet te laat. Afzeggingen bezorgen u veel overlast. En het vraagt van ons tijd en energie om iedereen te informeren en alles opnieuw in te plannen. Dat voorkomen we met de VIP-aanpak. En dat is meteen een belangrijke reden waarom Liftinstituut u de VIP-keuring zo voordelig kan aanbieden.

3. De zekerheid van een extra onderhoudscheck

Liftinstituut zet graag een stap extra voor u. Daarom bieden we u bij de VIP-keuring optioneel een extra onderhoudscheck aan. Na afloop van de wettelijke verplichte keuring neemt de inspecteur tal van technische onderhoudspunten onder de loep. Met zijn bevindingen in de hand bent u beter in staat de prestaties van uw onderhoudsfirma te beoordelen. Bovendien toont u ermee aan dat u uw zorgplicht als gebouwbeheerder of -eigenaar absoluut serieus neemt. Goed om te weten: voor deze onderhoudscheck betaalt u niets extra.

Neem vandaag nog contact op met onze afdeling Customer Service via 020 – 435 06 06

Stuurt u liever een mail? Dat kan ook via: verkoopbinnendienst@­liftinstituut.nl.