Diensten

Als het gaat om veiligheid, wilt u niets aan het toeval overlaten. Daarom helpt Liftinstituut u met de keuring of certificering van o.a. uw lift, roltrap, gevelonderhoudsinstallatie, hoogwerker of een ander verticaal transportmiddel.

Met het Liftinstituut certificaat maakt u als eigenaar, beheerder, fabrikant of onderhoudsbedrijf voor klanten en gebruikers aantoonbaar dat u de veiligheid uiterst serieus neemt. Bovendien heeft u bij calamiteiten altijd het bewijs in handen dat u alles in het werk stelt om de veiligheid te waarborgen. Zo beperkt u de aansprakelijkheidsrisico’s.

  • Eigenaar en beheerder

    Eigenaar en beheerder

    Laat uw lift, roltrap of gevelinstallatie deskundig en onafhankelijk keuren door de grootste liftkeurder van Nederland. Met het Liftinstituut-keurmerk toont u aan dat u alles in het werk stelt voor de veiligheid van de gebruiker. Tip: kies voor een VIP-liftkeuring, dan krijgt u gratis een extra onderhoudscheck.

  • Fabrikant en onderhoudsbedrijf

    Fabrikant en onderhoudsbedrijf

    Typekeuring of productcertificatie van een nieuw model lift of roltrap? Eindcontrole of eenheidskeuring na oplevering? Liftinstituut certificeert, inspecteert en keurt onder andere: liften, veiligheidscomponenten, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties.