Internationale Liftenbeurs Interlift 2019 toont trends.

Internationale Liftenbeurs Interlift 2019 toont trends. Liftinstituut voor 10e keer deelnemer.

Interlift 2019, in Augsburg (Duitsland) met 577 exposanten en 46.500 m² bezette ruimte was de grootste tot nu toe. 21.200 bezoekers uit 108 landen kwamen naar Augsburg om zich te laten informeren over innovaties in de sector. Het aandeel aan buitenlandse bezoekers was vrijwel ongewijzigd 57% (2017: 58%).

Voor de bezoeker van Interlift waren er zoals altijd veel liften en liftcomponenten. Wie goed oplette zag nieuws. Verzamelen van informatie in de Cloud kreeg veel aandacht evenals compact bouwen.

Zo waren er diverse aandrijvingen met banden (Otis principe, o.a. bij Ziehl Abegg), een compacte unit met o.a. besturing en regeling (Arkel) en compacte hydrauliekunits (Hydroware).
Ook opvallend veel homelifts (compacte liften zonder put met beperkte snelheid). Bijzonder ook de composiet liftkooi bij Composyst en de mechanisch aangedreven vrachtlift bij Serapid. Liftinstituut groeit internationaal.

De bordjes ‘Certified by Liftinstituut’ waren op de nodige plekken te zien en in de stand was er ook veel aanloop. Een uitgebreid interlift verslag met veel foto’s in de komende Liftinstituut Magazine.