Liftinstituut neemt deel aan de Landelijke Week van de VvE

Bent u als VvE-bestuurder verantwoordelijk voor de liften, het liftonderhoud en/of de liftkeuringen in uw appartementengebouw? Dan mag u Liftinstituut niet missen tijdens de Landelijke Week van de VvE die VvE Belang van 25 tot en met 29 januari 2021 organiseert. Prettig om te weten: u hoeft er de deur niet voor uit, want het evenement vindt geheel online plaats.

Bezoek onze stand

Net als tijdens de VvE Belang informatiebijeenkomsten heten we u van harte welkom op onze prachtige stand – dit keer in een virtuele omgeving. Stel ons gerust uw vragen, bijvoorbeeld over de liftkeuringen die we bij u doen, en ontdek hoe we u alle zorgen rond de liftkeuring in één keer uit handen kunnen nemen. Misschien bent u ook wel benieuwd naar onze onderhoudscheck die de prestaties van uw liftonderhoudsbedrijf in kaart brengt. Komt u gerust bij ons langs.

Of schuif aan bij het rondetafelgesprek

Op de virtuele beursvloer van de Landelijke Week van de VvE vinden elke dag rondetafelgesprekken plaats. Op vrijdag 27 januari praat Liftinstituut mee over het thema lift en liftonderhoud. Schuif gerust aan en luister wat deskundigen met u te delen hebben over dit onderwerp; iets waar VvE’s als geen ander mee te maken hebben.

Deelname is gratis

Zien wij u op de beursvloer van de Landelijke Week van de VvE? Aanmelden gaat eenvoudig via de site van VvE Belang – klik op de button ‘Landelijke Week van de VvE’. Uw deelname is geheel gratis.