VIP

 • MP Devenco-TLC besteedt keurings-assistentie uit aan Liftinstituut

  VIP-liftkeuring
  12 maart 2018

  Sinds 1 januari 2017 verzorgt Liftinstituut de keuringsassistentie bij de door hen uitgevoerde keuringen van liften waarvan MP Devenco-TLC het onderhoud verzorgt. Ook voert Liftinstituut op verzoek van dit liftbedrijf op elke installatie die zij onderhouden een onafhankelijke onderhoudscheck uit. In dit artikel geven Peter Weijermans en Ronald van der Putten, respectievelijk directeur van en bedrijfsleider bij MP Devenco-TLC, aan waarom ze hiervoor gekozen hebben en welke voordelen dit met zich meebrengt.
  Lees verder

 • Arnhemse woningcorporatie Vivare over liftbeheer

  Vivare
  12 maart 2018

  Binnen 24 uur gegarandeerd verticaal transport na liftuitval, dat is het belangrijkste onderdeel van het contract dat woningcorporatie Vivare afsloot met drie liftbedrijven. Liftinstituut keurt alle liften. Vivare koos daarbij voor de VIP-keuring. De onafhankelijkheid van de keuring is een reden ervoor maar ook de onderhoudscheck, die waardevolle managementinformatie oplevert.
  Lees verder

 • Relaties delen ervaringen contractmanagement en VIP-keuringen

  VIP-ontbijtsessie in Rotterdam
  12 maart 2018

  Op 19 november 2014 vond in Rotterdam de eerste van een serie VIP-ontbijtsessies plaats. Het Liftinstituut organiseert deze sessies om kennis te delen en klanten met elkaar in gesprek te brengen. Henk Hartman van Havensteder presenteerde hun nieuwe aanpak van liftcontractmanagement.
  Lees verder

 • NSI: “Door VIP-keuringen zijn er nu geen stoorzenders meer”

  Van der Stoop
  12 maart 2018

  Vastgoedeigenaar NSI sloot in 2013 een VIP-keuringscontract af met het Liftinstituut, inclusief een onderhoudscheck. Dennis van der Stoop, hoofd bouwtechnisch management bij NSI, is enthousiast over het partnership en staat nog steeds volledig achter deze keuze: “Sinds we een contract hebben voor VIP-keuringen, worden bijna alle keuringen wél op de geplande dag uitgevoerd, omdat het Liftinstituut alles rond deze keuringen en de assistentie hierbij zelf regelt en niet afhankelijk is van derden.”
  Lees verder