Liftinstituut introduceert VIP-keuringsbundel

Om de service aan klanten verder te verbeteren en het aantal afzeggingen voor keuringen te verminderen, introduceert het Liftinstituut een nieuwe totaaldienstverlening: de VIP-keuringsbundel. In deze servicebundel zitten, behalve de keuring, nu ook de benodigde assistentie en, indien de klant het wenst, een aanvullende onderhoudscheck.

Gebouweigenaren en -beheerders hebben er vanuit hun zorgplicht alle belang bij dat hun liften onafhankelijk en binnen de wettelijke termijn worden gekeurd. Tegelijkertijd spelen ook kostenaspecten steeds vaker een belangrijke rol. Met de nieuwe VIP-keuringsbundel komt het Liftinstituut de klant tegemoet: de keuringsorganisatie keurt de lift, zorgt voor assistentie en doet – indien de klant het wenst – bovenop de keuring nog een aanvullende onderhoudscheck.

Marco Waagmeester, directeur Inspectie Nederland: “Door de nieuwe keuringsbundel weten klanten zeker dat de keuringen op tijd plaatsvinden en hebben ze desgewenst meteen inzicht in de prestaties van hun onderhoudsfirma. En wat misschien wel het meest verrassende is: de VIP-bundel pakt ook nog eens voordeliger uit.”

De VIP-keuringsbundel: meer zekerheid, minder zorgen, de zekerheid van een onafhankelijke en deskundige keuring

Een groeiend aantal gebouweigenaren en -beheerders in Nederland is zich bewust van de noodzaak van een objectieve en deskundige liftkeuring. Tegelijkertijd zoeken zij steeds vaker naar mogelijkheden om de zorg rondom het keuringstraject aan één partij uit te besteden. Als voorvechter van een absoluut onafhankelijke liftkeuring komt het Liftinstituut u nu helemaal tegemoet. Met de VIP-keuringsbundel ontzorgen wij u in heel het keuringsproces: u ervaart het gemak van uitbesteden en weet zeker dat uw liften 100% onafhankelijk en uiterst deskundig worden gekeurd.

De zekerheid van een op tijd gekeurde lift

Kiest u voor de VIP-keuringsbundel, dan zorgt het Liftinstituut zelf voor deskundige assistentie. Daarmee voorkomen we afzeggingen en weet u zeker dat uw liften precies op tijd worden gekeurd. Dus niet te vroeg, maar ook niet te laat. Afzeggingen bezorgen u veel overlast. En het vraagt van ons tijd om iedereen te informeren en alles opnieuw in te plannen. Dat voorkomen we met de VIP-aanpak. Eén van de redenen waarom het Liftinstituut u de VIP-keuringsbundel zo voordelig kan aanbieden.

De zekerheid van een extra onderhoudscheck

Het Liftinstituut zet graag een stap extra voor u. Daarom bieden we u bij de VIP-keuringsbundel optioneel een aanvullende onderhoudscheck aan. Na afloop van de wettelijk verplichte keuring neemt de inspecteur tal van technische onderhoudspunten onder de loep.